I en lugn förort till Stockholm möter vi Jonas, en återkommande kund till Halooba, e-butiken känd för sitt breda sortiment av lagliga cannabinoider från pålitliga märken som HERO och Lustgasdirekten. Jonas, en ung professionell, använder Haloobas produkter både för avslappning och som ett socialt verktyg under festliga sammanhang.

Hej Jonas, tack för att du tar dig tid. Berätta, hur upptäckte du Halooba?

Hej! Jag stötte på Halooba när jag letade efter alternativ till traditionella sätt att umgås och varva ner på. En sökning online ledde mig till deras hemsida, och jag blev imponerad av deras tydliga information och kvalitetsprodukter. Jag beställde några vape-pennor från HERO som verkade intressanta.

Vilka produkter har du provat från Halooba, och vilka är dina favoriter?

Jag har testat flera olika vapes och några av de nyare cannabinoiderna som thch och thcjd. Mina favoriter är definitivt HERO’s vapes för deras kvalitet och pålitlighet. Jag använder dem regelbundet både hemma och i sociala sammanhang.

Hur har Haloobas produkter passat in i din livsstil?

De har verkligen förändrat mitt sätt att interagera socialt. Istället för att dricka alkohol på fester, erbjuder jag nu vänner att prova en vape med thch eller thcjd från Halooba, vilket oftast leder till intressanta samtal om legalisering och fördelarna med lagliga droger. Dessutom hjälper det mig att slappna av på kvällarna efter jobbet utan de negativa effekterna som följer med alkohol.

Vad tänker du om lagliggöringen av cannabinoider i Sverige?

Jag är helt för det!

Har du några tips eller råd till någon som funderar på att utforska cannabinoider?

Börja smått, och lita på pålitliga källor som Halooba för att köpa dina produkter. Det är också viktigt att vara medveten om hur olika cannabinoider påverkar kroppen, så ta dig tid att läsa på och förstå vad du provar. Och viktigast av allt, använd ansvarsfullt.

About Melvin

administrator